Glasstillverkning
Italiensk pastöriseringsmaskin som är lätt att använda och som garanterar yttersta hygien. Utrustad med modernt system som gör det möjligt att anpassa maskinens funktioner efter behov och spara inställningarna i olika program. Vissa modeller finns även med enkla mekaniska kontroller i ”M”-versionen. Pastörisatorn är perfekt för glassbaren eller för mjölkpastörisering. Maskinen har två huvudfunktioner; pastörisering och kylförvaring.
Om Argos
- Vattenkyld eller luftkyld
- Golvmodell med hjul
- Hög pastörisering:
Uppvärmning till 85 °C, snabb kylning till +4 °C med konstant temperaturkontroll. Det är den mest använda pastöriseringscykeln för maximal minskning av bakteriemängden - Låg pastörisering:
Uppvärmning till 65 °C, paus i 30 minuter och snabb kylning till +4 °C. Det är en känslig pastöriseringscykel, lämplig för äggfria blandningar och som gör att de organoleptiska egenskaperna hos färska ingredienser bevaras maximalt - Manuell tappkran
- Manöverpanel med Tec Tronic system, möjlighet att programmera efter sina recept
- Vertikal frysare/omrörare med mikromagnet som stoppar omröraren innan locket öppnas.
Tillval
- Automatisk glassproduktion: går att koppla ihop med pastörisator, mognadstank för hög kapacitet och dosering och kontinuerlig hårdglassmaskin.









