Vi svarar gärna på frågor. Ring oss: 040-321730.

,

Paco Jet

Ladda ner PDF

pacojet
Pacojet_eng

Artikelnr: PACO 10001 Kategorier: ,

Paco Jet för en mycket speciell fruktefterrätt

  • Snabb och enkel, vem som helst kan använda den.
  • Ingen upptining krävs, all näring och smak finns kvar i den färdiga rätten.
  • Fantastisk konsistens och kvalitet på den färdiga rätten tack vare speciell teknik som tillför luft under processen.
  • Inget spill, allt som inte används kan ställas tillbaka i frysen.
  • Ekonomisk, rester som annars kastas kommer till användning.
  • Lönsam, PACOJET ger dig möjlighet till fler rätter på menyn än tidigare.
  • Ingår:
    – Pacosseringskniv i rostfritt stål
    – Knivfäste
    – Bägarhållare
    – 2 st rostfria pacosseringsbägare med lock
    – Rengöringsset (sköljpackningar & borstar)
    – Spatel
    – Receptbok

Så fungerar den

  • Grovhackade livsmedel fylls i en rostfri PACOJET-bägare tillsammans med vätska (t ex grädde, buljong, sockerlag etc) och kryddor.
  • Bägaren ställs i frysen (-18°C till -20°C).
  • När det är dags att servera, sätts bägaren i maskinen, antalet portioner väljs (1-10) och startknappen trycks in.
  • Den snabbt roterande pacosseringskniven omvandlar de hårt frysta råvarorna till en jämn och fin massa, exakt den mängd som valts. Resten förblir djupfryst under den processade mängden.
  • Efter några sekunder (ca 20 sek per portion) är den förvalda mängden bearbetad och kan antingen serveras (sorbet, glass, mousse etc) eller tillagas vidare (såsfonder, kryddblandningar etc).
  • Den mängd som inte pacosserats blir kvar i bägaren och ställs åter i frysen för användning vid ett annat tillfälle – om en kvart eller om en månad.
Tillval

– Pacosseringskniv titan – Extra hård titanförstärkt kniv
– Lock till bägare
– Coupe set – Verktyg för tinad mat (2-bladig kniv, 4-bladig kniv, vispskiva samt tång för av- och påsättning av knivar).